Drs M.R. Faverey

Printervriendelijke versie
Functie: 
Dermatoloog
M.R. Faverey, dermatoloog

De heer Drs M.R. Faverey is dermatoloog en heeft zijn specialisatie dermatologie gevolgd in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. Tijdens zijn specialisatie heeft hij zich verdiept in dermato-chirurgie middels onder andere een stage bij de MOHS-kliniek te Amsterdam, de dermato-oncologie, huidinfecties en eczeem. Sinds 2016 is Drs. Faverey als dermatoloog werkzaam in MC Zuiderzee en MC Dronten. Hij is lid van de  Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV),  European Academy of Dermatology (EADV), International Society of Dermatologic Surgery (ISDS) en International Society of Dermatology (ISD)

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.