Dr. W. (Wouter) Vening

Printervriendelijke versie
Functie: 
Chirurg

Medio 2017 is Wouter Vening bij MC Groep begonnen. Dr. Vening is opgeleid in het Maastricht Universitair Medisch Centrum. De laatste twee jaar van zijn opleiding heeft hij zich in het Maxima Medisch Centrum gedifferentieerd in de (laparoscopische) colorectale chirurgie en bariatrie. Na zijn opleiding tot chirurg is hij vanaf april 2015 ruim een jaar werkzaam geweest als Fellow in MC Slotervaart. Hierna heeft hij als bariatrisch chirurg gewerkt in het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom. Zijn aandachtsgebieden binnen MC Groep zijn gastro-intestinale chirurgie en bariatrie.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.