Dr. R. (Ruben) Schouten, algemeen gastro-intestinaal (maag-darm) en bariatrisch chirurg

Printervriendelijke versie
Functie: 
Algemeen gastro-intestinaal (maag-darm) en bariatrisch chirurg

Op 1 mei 2015 is dr. Ruben Schouten bij MC Groep begonnen. Ruben is algemeen gastro-intestinaal (maag-darm) en bariatrisch chirurg. Hij is opgeleid in het Maastricht Universitair Medisch Centrum. Na zijn studie deed hij een fellowship (vervolgopleiding) in het Behandelcentrum voor Overgewicht en Obesitas in Bergen op Zoom waar hij zich specifiek richtte op de bariatrische chirurgie. Ruben Schouten heeft onderzoek gedaan naar de gevolgen op de lange termijn en de complicaties na bariatrische chirurgie en is hierop gepromoveerd.

De aandachtsgebieden van Ruben Schouten zijn hernia chirurgie, proctologie en bariatrie. Hij houdt spreekuur in MC Zuiderzee en de locaties van de Obesitaspoli in Harderwijk en Zwolle.

 

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.