Dr. J.J.A. Buijsrogge

Printervriendelijke versie
Functie: 
Dermatoloog
dr. J.J.A. Buijsrogge

Mevrouw Dr. J.J.A. Buijsrogge is dermatoloog en is tot arts opgeleid aan de RijksUniversiteit Groningen. Vervolgens deed zij haar opleiding tot dermatoloog deels in het Medisch Centrum Leeuwarden en rondde zij haar specialisatie af in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Tijdens haar opleiding deed zij promotie-onderzoek naar zeldzame blaarziekten met geavanceerde onderzoekstechnieken. In 2011 promoveerde zij op het proefschrift “Unusual variants of subepidermal autoimmune bullous diseases”. Na haar specialisatie tot dermatoloog heeft zij gewerkt bij Bergman Clinics in Heerenveen en bij Isala Zwolle. Sinds 2010 is zij als dermatoloog verbonden aan de MC Groep in Lelystad, Emmeloord en Urk. Eerder was zij te zien in de televisie-programma’s “Gewoon mooier” en “Dit is mijn lijf” op RTL4. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie & Venereologie en de European Academy of Dermatology and Venereology.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.