Alike Naber

Printervriendelijke versie
Functie: 
Internist-vasculair geneeskundige
Alike Naber

Medio 2017 is Alike Naber, internist-vasculair geneeskundige bij MC Groep begonnen. Alike is opgeleid in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg en in het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen. Na het afronden van de opleiding tot internist heeft Alike in het Franciscus Gasthuis en het Oogziekenhuis, beide in Rotterdam, gewerkt. ‘Ik heb bewust gekozen voor MC Groep. Door de korte lijntjes kan ik snel met andere specialisten overleggen, dat vind in prettig en geeft een goede kwaliteit van zorg. De patiënt staat echt centraal’, aldus Alike Naber.
 

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.