Gelaatscorrectie

Printervriendelijke versie

Het verslappen van de huid en rimpelvorming is een normaal en natuurlijk proces. Het is met verschillende technieken mogelijk een jongere uitstraling te realiseren. Sommige technieken hebben een tijdelijk effect, anderen een meer langdurig of blijvend effect.

Rimpelbehandeling
Bij de technieken voor rimpelbehandeling moet u denken aan operatieve ingrepen, zoals een MACS facelift (MACS staat voor Minimal Access Cranial Suspension en is een aangepaste facelift met alleen een litteken voor het oor), halslift of lipvergroting, of aan injecties met eigen vet of lichaamseigen materialen. Welke techniek voor u geschikt is hangt onder andere af van uw huidtype, de lokalisatie van het probleem en de hoeveelheid en de diepte van de rimpels. Het kan voorkomen dat voor verschillende, aanvullende technieken wordt gekozen om het door u gewenste resultaat te behalen.

Correcties
Cosmetische ingrepen, zoals een neuscorrectie, oorcorrectie en ooglidcorrecties, kan de plastisch chirurg uitstekend voor u verrichten. Vooraf wordt met u besproken wat esthetisch verantwoord is en welk resultaat u kunt verwachten.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.