Plastische chirurgie

Printervriendelijke versie

Topzorg in plastische chirurgie

Bij de BeekmanKlinieken staat u centraal!

De BeekmanKlinieken is een kleinschalige kliniek met vier vestigingen in Lelystad, Emmeloord, Hilversum en Hardenberg waarbij kwaliteit en aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel staat. Wanneer u bij de BeekmanKlinieken komt zult u zich op uw gemak en welkom voelen en belangrijker nog: er wordt naar u geluisterd.

Ons team van ervaren specialisten met ieder zijn of haar eigen aandachtsgebied vormt de basis voor vrijwel elke reconstructieve of  cosmetische ingreep. Daarmee zijn de kwaliteit van onze zorg en uw veiligheid gewaarborgd.

Een eerlijk en deskundig advies is de basis. Zo weet u precies welk resultaat u mag verwachten. Bij de plastisch chirurgen van BeekmanKlinieken/MC Groep bent u in uitstekende en veilige handen.

Kennismaken met de plastisch chirurgen

    
dr. W. Beekman        dr. S. Fortuin

Esthetische chirurgie

Stoort u zich ergens aan of voelt u zich niet helemaal thuis in uw eigen lichaam? Dit gevoel kan uw leven in grote mate beheersen. De mening van anderen over uw uiterlijk, blijkt daarbij maar een ondergeschikte rol te spelen. Niemand heeft immers zo’n afgewogen oordeel over uw uiterlijk als u zelf. En niemand anders kan weten hoe u zich voelt, als u in de spiegel kijkt.
Wij adviseren u altijd deskundig over de voordelen, maar ook over de eventuele nadelen van een behandeling.  De keuze is uiteindelijk aan u. Het gaat immers om úw uiterlijk.

Binnen de Borstchirurgie is er onderscheid tussen de vrouwelijke borst en de mannelijke borst.

Hand- en polschirurgie

Een aandoening of letsel aan uw hand kan pijnlijk zijn en een behoorlijke belemmering zijn in het dagelijks functioneren. U heeft immers uw handen de hele dag nodig. Veel hand- en polsaandoeningen zijn door middel van spalktherapie, injecties of oefentherapie te verhelpen. Mocht het resultaat onvoldoende zijn, dan is een operatie de volgende stap. De operatie is er op gericht om de functie van uw pols en/of hand te herstellen.  Voor de oefentherapie werken wij nauw samen met Medicort. Bij Medicort werken gespecialiseerde hand/pols fysiotherapeuten. U kunt hier meestal direct terecht.

Reconstructie

Binnen de reconstructieve chirurgie kan beschadigd of weggenomen weefsel geheel of gedeeltelijk hersteld worden. Denk aan de reconstructie van uw gezicht na een ongeval of nadat een kwaadaardige tumor (huidkanker) in uw gezicht is verwijderd of een borstreconstructie na borstkanker.


Afspraak bij de plastisch chirurg

U kunt de afspraak maken bij het Afsprakenbureau. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van uw huisarts.

Lees hier het meeloopverhaal met plastisch chirurg Werner Beekman (artikel uit de zorgbijlage Flevoland Gezond in de Flevopost).