Contactlenzen

Printervriendelijke versie

Ergra / ELV Contactlenzen heeft een contactlenspraktijk op de polikliniek oogheelkunde van MC Zuiderzee (Lelystad). Ergra verzorgt sinds jaar en dag de patiënten met een visuele beperking. Zij adviseren en doen de aanmeting van optische hulpmiddelen. Dit gebeurt inmiddels in meer dan honderd ziekenhuizen in Nederland. 

De contactlensspecialist 
Michiel Panhuysen is in de praktijk Lelystad werkzaam. Hij heeft ruime ervaring met het aanmeten van contactlenzen op medisch en cosmetische indicatie. Hij werkte onder andere in het Medisch Centrum in Alkmaar en het Flevoziekenhuis in Almere. Hij is gewend nauw samen te werken met de oogartsen in deze ziekenhuizen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 070-3114070

Michiel Panhuysen, contactlensspecialist
Rob Koster, contactlensspecialist

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.