Kaakchirurgie, Aangezichtschirurgie & Mondziekten

Printervriendelijke versie

U wordt verwezen naar de kaakchirurg door uw huisarts of tandarts. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van een verstandskies, implantaten, wortelpuntbehandeling, kaakcorrectie, kaakfractuur, beschadiging van uw tand(en), kaak en aangezicht na een ongeval, kaakgewrichtsklachten, tumoren in de kaak, slijmvliesafwijkingen en speekselklieraandoeningen. Maar ook als er sprake is van een beschadiging van uw gezicht na een ongeval. Kaakchirurgie is een heel breed specialisme met een grote rol in het hoofd-hals gebied. Voor de meeste aandoeningen in het Hoofd-Hals gebied kunt u bij de kaakchirurg terecht. De kaakchirurg kan de aandoening herstellen en zorgt ervoor dat alles in het hoofd-hals gebied weer goed functioneert.

Afwijkingen aan het tand-kaakstelsel

De kaakchirurg houdt zich ook bezig met alle aan het tand-kaakstelsel verbonden afwijkingen, zoals ontstekingen, tumoren en aangeboren of ontstane afwijkingen. U moet denken aan een ontstoken verstandskies, een ver uitstekende kin of terugliggende kaak, slecht passende kiezen of een  kaak- of gehemelte spleet.

Afspraak maken bij kaakchirurg

Voor een afspraak bij de kaakchirurg kunt u bellen met het Afsprakenbureau. 

Aangezichtschirurgie

De kaakchirurgen van MC Zuiderzee, MC Emmeloord, MC Dronten zijn ook gespecialiseerd in aangezichtschirurgie, zoals ooglidlifts, wenkbrauwlifts, kincorrecties en in het verwijderen van wratten en tumoren. Onze kaakchirurgen kunnen deze ingrepen veilig doen omdat zij precies weten hoe de spieren in het gezicht aan het bot vastzitten en zenuwen lopen. Deze spieren en aangezichtszenuwen zorgen voor de mimiek van uw gezicht. 

De Kaakchirurgen van MC Zuiderzee, MC Emmeloord en MC Dronten bieden u zorg op een kwalitatief hoog niveau en werken volgens de nieuwste inzichten en methodes.

Kennismaken met de kaakchirurgen

 

P. Steinmetz           S. Gonesh           J. Lindeboom         R. van Assenbergh (waarnemer)