Spataderen

Printervriendelijke versie

Welkom in het Spatadercentrum Flevoland

Het Spatadercentrum Flevoland van MC Emmeloord en MC Zuiderzee is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. U kunt hier snel terecht en voor een perfect resultaat. Wij werken met de nieuwste technieken. Uw spataderen worden veilig en vrijwel pijnloos behandeld, met blijvend mooi resultaat. Ons deskundige team staat voor u klaar.

Het Spatadercentrum Flevoland maakt deel uit van MC Groep.

Goed en snel bereikbaar
Het Spatadercentrum Flevoland is dankzij haar centrale ligging, voor mensen uit heel Nederland uitstekend bereikbaar. Behandelingen gebeuren in het gespecialiseerde behandelcentrum te Emmeloord. Poliklinisch kan u terecht in Emmeloord, Lelystad en Dronten. Indien gewenst kan u steeds binnen 10 werkdagen bij het Spatadercentrum terecht voor uw behandeling.

Spatader behandeling
Vermoeide benen en een zwaar gevoel in uw benen. Een branderig gevoel in uw voeten en rondom uw enkel. Kramp en tintelingen ‘s nachts. Of opgezwollen aderen op uw benen. Deze lichamelijke klachten kunnen wijzen op spataderen. De oplossing van uw klachten ligt in de juiste behandeling. Bij het Spatadercentrum Flevoland krijgt u die behandeling op maat. Professioneel en veilig verzorgd door een team aan deskundige artsen en verpleegkundigen.

Behandeling spataderen
Voor uw volledige behandeling hoeft u slechts twee keer naar het Spatadercentrum te komen. Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een echo onderzoek, het gesprek met de chirurg en uw persoonlijk behandelplan. Tijdens uw tweede bezoek vindt de behandeling plaats in het Behandelcentrum.

Meer informatie
Wilt u eerst meer weten over de spatader behandeling? Op deze website en via de folder krijgt u uitgebreide informatie.

Afspraak maken
Een afspraak voor de behandeling kunt u maken via het Afsprakenbureau (graag aangeven dat u komt voor spataderen).

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.