Cardiologie

Printervriendelijke versie

U kunt bij de cardioloog van MC Groep terecht voor de behandeling van gezondheidsklachten die samenhangen met het functioneren van uw hart. Veel voorkomende aandoeningen die onze cardiologen behandelen zijn Angina pectoris (pijn op de borst), Hartinfarct, Hartklepaandoening, Ritme- en geleidingsstoornissen en Hartfalen. Dotterbehandelingen worden uitgevoerd in VUmc in Amsterdam of in Tergooi in Blaricum. Hartoperaties worden in samenwerking met MC Groep onder meer uitgevoerd in VUmc. Uw cardioloog van MC Groep blijft uw aanspreekpunt.

Kwalitatief hoogwaardige medische zorg en persoonlijke begeleiding staan centraal binnen de cardiologie van MC Groep. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om zekerheid te hebben dat u behandeld wordt volgens de meest recente inzichten. Daarnaast staan persoonlijk contact en goede manier van begeleiden centraal. U kunt bij de cardiologie altijd snel terecht. Er bestaat geen wachttijd voor nieuwe patiënten. Onderzoeken plannen wij zoveel mogelijk op één dag. Wij begeleiden patiënten zorgvuldig in het omgaan met hun hartaandoening. Hiervoor is er de atriumfibrilleren poli en bieden wij hartrevalidatie aan in samenwerking met CardioVitaal.

.


Cardiologen

          

Madelon Brouha     Aernout Somsen       Herbert Hauer       Ahmed Hassan      

    

Denise Muijs-Kolditz    Nael Masalha      Wisam Yassi

In vertrouwde handen
Bij de cardiologen van MC Groep bent u in vertrouwde handen, zo blijkt uit een aantal artikelen in de Flevopost.

Flevopost 9 december 2015 met Toon Hermans, hartfalenverpleegkundige
Flevopost 16 december 2015 met Linda Arts, fysiologisch laborant
Flevopost 23 december 2015 met mevrouw Touw, patiënt op de afdeling cardiologie
Flevopost 30 december 2015 met cardioloog Madelon Brouha
Flevopost 6 januari 2016 met cardioloog Aernout Somsen
Flevopost 13 januari 2016 met mevrouw Bril, patiënt op de afdeling cardiologie

Hart- en Vaatziekten
Hartrevalidatie
Keuringen 
Onderzoek en Behandeling
Preventie en lifestyle
Risicofactoren


Handige websites

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.