Zelf uw maaltijd samenstellen

Printervriendelijke versie

Bij MC Zuiderzee hebben we veel aandacht voor de maaltijden. Zodat het voor u plezierig blijft om te eten, ook als u net geopereerd bent.
Patiënten die zijn opgenomen in MC Zuiderzee kunnen zelf hun menu samenstellen. ’s Morgens en 's middags komen we bij u aan het bed met de broodbuffetwagen met daarin een uitgebreid assortiment aan broodsoorten
en beleg. ’s Avonds serveren we een warme maaltijd op uw kamer. We komen langs met de maaltijdwagen en u kiest zelf uit het menu wat u wilt eten.
U bepaalt ook zelf hoeveel u wilt eten. U heeft keuze uit verschillende hoofdgerechten en nagerechten. Met de feestdagen besteden we nog eens extra zorg aan het menu.

Het eten van de buffet- en maaltijdwagens wordt perfect op temperatuur gehouden en voldoet aan de hygiëne voorschriften.

Ook patiënten met een speciaal dieet hebben een eigen menu cyclus. De hotelzorgmedewerker weet precies wat een patiënt wel en niet mag hebben.

 

 

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.