Poliklinische Apotheek in MC Zuiderzee

Printervriendelijke versie

De Poliklinische Apotheek Lelystad is bedoeld voor iedereen die in het ziekenhuis een recept van de medisch specialist meekrijgt (na bezoek polikliniek of na opname in het ziekenhuis).

Dienstdoende apotheek
In Lelystad is steeds één apotheek buiten kantoortijden en in het weekend geopend voor spoedgevallen. Ook de poliklinische apotheek in MC Zuiderzee is om toebeurt één van de dienstdoende apotheken.
Informatie over welke apotheek buiten kantoortijd en in het weekend geopend is, vindt u op de website www.poliklinischeapotheeklelystad.nl (kijk op ‘Dienstrooster’). Deze informatie staat ook op de websites van andere apotheken in Lelystad en in de Flevopost.

Veilige medicatie
De Poliklinische Apotheek in MC Zuiderzee is gekoppeld met alle huisartsen in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen. Dat betekent dat uw huisarts en uw huidige apotheek altijd op de hoogte is van de medicatie die u bij onze apotheek meekrijgt.
Woont u buiten deze plaatsen? Dan informeren wij ook uw apotheek over de medicijnen die wij hebben verstrekt.

Voor iedereen
De Poliklinische Apotheek in MC Zuiderzee is ook een openbare apotheek. Net zoals in de rest van de stad, kunt u ook hier terecht voor geneesmiddelen. Woont u in de buurt van MC Zuiderzee? Of bent u vaak in het ziekenhuis? Dan kunt u zich ook laten inschrijven als vaste patiënt bij de Poliklinische Apotheek Lelystad.

Meer informatie
Heeft u vragen over de Poliklinische Apotheek Lelystad? Bel ons of kom gerust langs. We helpen u graag verder. Kijk op http://www.poliklinischeapotheeklelystad.nl voor de contactgegevens.