Voorzieningen in MC Zuiderzee

Printervriendelijke versie

Ziekenhuiswinkel

Midden in de centrale hal zit de ziekenhuiswinkel met verschillende artikelen. Ook kunt u hier terecht voor een kopje koffie of thee en belegde broodjes.
De openingstijden van de ziekenhuiswinkel zijn op:
maandag t/m vrijdag 08.00-17:00 uur

Post

Buiten naast de hoofdingang staat de brievenbus van Post NL.

Apotheek in ziekenhuis

In de centrale hal van MC Zuiderzee is een apotheek gevestigd. Deze Poliklinische Apotheek Lelystad is bedoeld voor iedereen. U kunt hier terecht als u tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis een recept meekrijgt van uw medisch specialist, maar ook als u aan uw huisarts vraagt om uw recept naar deze apotheek te zenden. Voor medicatie die verkrijgbaar is zonder recept kan iedereen bij deze apotheek terecht.

Gratis wifi

Patiënten en bezoekers kunnen in MC Zuiderzee met hun eigen laptop, smartphone of tablet gratis gebruikmaken van het draadloze internet van ons ziekenhuis. De wifi-verbinding staat los van het eigen beveiligde netwerk van het ziekenhuis. Hoe u gebruik kunt maken van de wifi-verbinding bij MC Zuiderzee leest u in de handleiding.
Als u gebruikmaakt van de gratis wifi, gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden.

 

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.