Voorzieningen in MC Zuiderzee

Printervriendelijke versie

Ziekenhuiswinkel

Midden in de centrale hal zit de ziekenhuiswinkel met verschillende artikelen. Ook kunt u hier terecht voor een kopje koffie of thee en belegde broodjes.
De openingstijden van de ziekenhuiswinkel zijn op:
maandag t/m vrijdag 08.00-20.30 uur (m.i.v. 9 juli 2018 tot 20.00 uur)
zaterdag en zondag 14.30-20.30 uur (m.i.v. 9 juli 2018 tot 20.00 uur)

Post

Buiten naast de hoofdingang staat de brievenbus van Post NL.

Apotheek in ziekenhuis

In de centrale hal van MC Zuiderzee is een apotheek gevestigd. Deze Poliklinische Apotheek Lelystad is bedoeld voor iedereen die in het ziekenhuis een recept van de medisch specialist meekrijgt (na bezoek polikliniek of na opname in het ziekenhuis). 

Eigen mobiele telefoon

Mobiel bellen op uw eigen patiëntenkamer in het ziekenhuis is beperkt toegestaan. Belt u met uw eigen mobiele telefoon, wilt u dan rekening houden met de rusttijden van de verpleegafdeling?
Het is verboden om binnen een straal van 1,5 meter van medisch elektronische apparatuur een mobiele telefoon te gebruiken omdat dit de apparatuur kan verstoren.
Mobiel bellen op de afdeling IC/CCU en cardiologie is nooit toegestaan.

Gratis wifi op verpleegafdelingen

Wilt u tijdens uw opname in het ziekenhuis internetten of e-mailen? Patiënten en bezoekers kunnen in MC Zuiderzee met hun eigen laptop, smartphone of tablet PC gratis gebruikmaken van het draadloze internet van ons ziekenhuis. Deze service is beschikbaar op alle verpleegafdelingen van MC Zuiderzee. De wifi-verbinding staat los van het eigen beveiligde netwerk van het ziekenhuis. Hoe u gebruik kunt maken van de wifi-verbinding bij MC Zuiderzee leest u in de handleiding.
Als u gebruikmaakt van de gratis wifi, gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden.

Pedicure

Tijdens uw verblijf in het ziekenhuis kunt u gebruikmaken van de pedicure. Via uw verpleegkundige kunt u informatie krijgen en een afspraak maken. De kosten zijn voor eigen rekening. Als u om medische redenen gebruik maakt van de pedicure krijgt u van uw arts een verwijsbrief. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten van deze behandeling.

 

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.