Nieuwsarchief

Terug naar Nieuwsarchief

Acute opname Kindergeneeskunde weer mogelijk bij MC Groep

02 oktober 2018
Printervriendelijke versie

Vanaf maandag 1 oktober 2018 is de acute functie kindergeneeskunde weer beschikbaar bij MC Groep, locatie MC Zuiderzee in Lelystad. De acute kindergeneeskundige zorg, waarbij klinische opname noodzakelijk is, wordt weer uitgevoerd in MC Zuiderzee.

Wel blijven alle poliklinische afspraken van de kinderartsen tijdelijk geconcentreerd in MC Zuiderzee. Reden hiervoor is de nog beperkte beschikbare capaciteit aan kinderartsen, waardoor concentratie van deze zorg op één locatie nog noodzakelijk is. De landelijke krapte aan kinderartsen wordt ook bij MC Groep gevoeld.

Wij zijn blij dat we weer deze acute zorg aan patiënten in de regio kunnen bieden.”, aldus Sjoerd de Blok, Raad van Bestuur MC Groep.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.