Nieuwsarchief

Terug naar Nieuwsarchief

Open Dag Zorg op zaterdag 17 maart

08 maart 2018
Printervriendelijke versie
Open Huis MC Zuiderzee

Veel activiteiten in MC Zuiderzee
Een kijkje in een ambulance, uitleg over de werking van een laparoscoop, meet & greet met artsen en verpleegkundigen en allerlei activiteiten voor kinderen. Genoeg leuke en interessante ingrediënten voor een boeiende middag in MC Zuiderzee. Belangstellenden zijn welkom op zaterdagmiddag 17 maart a.s. van 13.00 uur tot 16.00 uur in het MC Zuiderzee in Lelystad.

Wat is er te doen? Een greep uit de vele activiteiten
Neem een kijkje in een ambulance, kom alles te weten over de behandeling van ernstig overgewicht, laat je rondleiden in het klinisch chemisch laboratorium, het Scopiecentrum en de afdeling Radiologie, neem een kijkje in een van de verloskamers en een nagebootste IC, laat je cholesterol en/of glucose testen en ga in gesprek met artsen, verpleegkundigen, diëtisten en andere professionals van MC Zuiderzee. Oogziekenhuis Zonnestraal informeert bezoekers over de oogaandoening glaucoom en geeft bezoekers een kijkje in hun operatiekamer.

Leuk voor kinderen
Ook voor kinderen is er op zaterdag 17 maart in MC Zuiderzee veel te zien en te doen. Kom met je zieke pop of beer naar de poppendokter, laat je arm gipsen of doe mee met de speurtocht.

Kijk voor meer informatie op www.mcgroep.com

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.