Nieuwsarchief

Terug naar Nieuwsarchief

Open Dag Zorg op zaterdag 17 maart

08 maart 2018
Printervriendelijke versie
Open Huis MC Zuiderzee

Veel activiteiten in MC Zuiderzee
Een kijkje in een ambulance, uitleg over de werking van een laparoscoop, meet & greet met artsen en verpleegkundigen en allerlei activiteiten voor kinderen. Genoeg leuke en interessante ingrediƫnten voor een boeiende middag in MC Zuiderzee. Belangstellenden zijn welkom op zaterdagmiddag 17 maart a.s. van 13.00 uur tot 16.00 uur in het MC Zuiderzee in Lelystad.

Wat is er te doen? Een greep uit de vele activiteiten
Neem een kijkje in een ambulance, kom alles te weten over de behandeling van ernstig overgewicht, laat je rondleiden in het klinisch chemisch laboratorium, het Scopiecentrum en de afdeling Radiologie, neem een kijkje in een van de verloskamers en een nagebootste IC, laat je cholesterol en/of glucose testen en ga in gesprek met artsen, verpleegkundigen, diƫtisten en andere professionals van MC Zuiderzee. Oogziekenhuis Zonnestraal informeert bezoekers over de oogaandoening glaucoom en geeft bezoekers een kijkje in hun operatiekamer.

Leuk voor kinderen
Ook voor kinderen is er op zaterdag 17 maart in MC Zuiderzee veel te zien en te doen. Kom met je zieke pop of beer naar de poppendokter, laat je arm gipsen of doe mee met de speurtocht.

Kijk voor meer informatie op www.mcgroep.com