Nieuwsarchief

Terug naar Nieuwsarchief

Nieuwe zorgbijlagen in de FlevoPost en de Noordoostpolder

10 februari 2016
Printervriendelijke versie
Zorgbijlage MC Groep

Woensdag 10 februari staat zowel in de Noordoostpolder als in de Flevopost weer een zorgbijlage over MC Groep. In de huis-aan-huiskrant de Noordoostpolder staat een interview met onze nieuwe cardioloog Nael Masalha in MC Emmeloord: het vaste aanspreekpunt voor mensen met hartklachten en verwijzers uit Noordoostpolder en Urk.
In de Flevopost vertelt onder andere chirurg Robert Smeenk over de behandeling van darmkanker, blikken we met MC Verloskunde terug op een positief en vruchtbaar jaar, staat een artikel over de opening van de Huisartsenpost in MC Zuiderzee en hebben we weer een goed gevulde pagina met pasgeboren baby’s.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.