Nieuwsarchief

Terug naar Nieuwsarchief

MC Groep ontvangt roze lintje van Borstkankervereniging

06 juli 2017
Printervriendelijke versie
Roze lintje 2017 voor MC Groep

MC Groep heeft vandaag van Borstkankervereniging Nederland (BVN) het roze lintje ontvangen. Hiermee voldoet het ziekenhuis aan de hoge eisen die BVN stelt aan de borstkankerzorg. ‘We zijn enorm blij met de toekenning van het roze lintje’, aldus chirurg Gijs Algie en radioloog Roman Šrámek. ‘Het roze lintje is een bevestiging in ons streven naar top klinische zorg voor patiënten met borstkanker’. Verpleegkundig specialist Marita Kwartsz vult aan: ‘Als team zijn wij trots en dankbaar dat we dit met elkaar bereikt hebben met en voor onze borstkanker patiënten.’

Criteria roze lintje
Borstkankervereniging Nederland (BVN) heeft de criteria van de Monitor Borstkankerzorg aangescherpt. MC Groep voldoet aan de normen die BVN stelt voor patiëntgerichte borstkankerzorg en is om die reden beloond met het roze lintje. Via de Monitor Borstkankerzorg zijn alle gegevens in te zien.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.