Nieuwsarchief

Terug naar Nieuwsarchief

Feestdagen in april en mei 2016

25 april 2016
Printervriendelijke versie

Op woensdag 27 april (Koningsdag) en donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag/ Hemelvaartsdag) wordt op alle locaties van MC Groep volgens zondagsdienst gewerkt. Dit betekent dat op 27 april en 5 mei de poliklinieken, de röntgen en de bloedafnamepoli gesloten zijn. Uiteraard kunt u ingeval van spoed altijd bij MC Groep (ziekenhuis MC Zuiderzee) terecht.

Vrijdag 6 mei is voor medewerkers van MC Groep een verplichte vrije dag. Dit betekent dat er op deze dag zondagsdienst wordt gedraaid.

Let op: De röntgenafdelingen in MC Zuiderzee en MC Emmeloord zijn op vrijdag 6 mei wel geopend. Dit geldt ook voor de bloedafnamepoli’s in MC Zuiderzee en MC Dronten.
De bloedafnamepoli in MC Emmeloord is op vrijdag 6 mei tot 13.00 uur geopend.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.