Nieuwsarchief

Terug naar Nieuwsarchief

Familiekamer IC opgeknapt dankzij giften

21 juli 2015
Printervriendelijke versie
Familiekamer IC opgeknapt dankzij giften

De familiekamer op de IC/CCU van MC Zuiderzee heeft –mede dankzij de inzet van een groot aantal sponsoren- een metamorfose ondergaan. Zo kreeg het ziekenhuis van diverse kanten de benodigde financiële middelen en medewerking om de familiekamer op te kunnen knappen. Eén van de acties kwam van Puur Zeewolde en de Blote Boer (naar analogie van The Naked Cowboy in New York). De Blote Boer is een troubadour die op zaterdag door het centrum van Zeewolde loopt, alleen gekleed in een overall. Hij zingt, speelt gitaar en deelt aanbiedingen uit van lokale ondernemers.

De sponsoren van de Blote Boeractie zijn:
Pannenkoekenhuis Hans en Grietje
Camping Erkemederstrand
SuperTank Zeewolde
Vereecken Fruit Flevoland
Transportbedrijf Burko.

Daarnaast bedanken wij de volgende sponsoren die een bijdrage hebben geleverd, namelijk:
Schildersbedrijf Cees Bakker
Van Wijnen 'Meer dan bouwen'
PMR projectstoffering
Van Barneveld elektrotechnisch bureau.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.