Nieuwsarchief

Terug naar Nieuwsarchief

Avondspreekuur Plastisch chirurgen op vrijdagavond 24 april

09 april 2015
Printervriendelijke versie

Op vrijdagavond 24 april van 18.30 uur tot 20.30 uur houdt de plastisch chirurg van MC Groep een avondspreekuur in het ziekenhuis MC Zuiderzee in Lelystad op de polikliniek plastische chirurgie.
Het avondspreekuur is bedoeld voor mensen die meer willen weten over de mogelijkheid van onder andere een ooglid-, borst- en gelaatscorrectie, maar ook voor hand en pols klachten. Zij kunnen op deze avond zonder afspraak bij de plastisch chirurg terecht voor een eerste consult. Neemt u wel uw verwijsbrief en uw identiteitsbewijs mee. Eventueel kan de verwijsbrief ook achteraf ingeleverd worden.

De plastisch chirurgen van MC Groep zijn gespecialiseerd in borst- en handchirurgie en zijn ook uitermate bekwaam in overige gelaats- en lichaamcorrecties. Indien de correctie in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de verzekering, is een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk. Houdt u er rekening mee dat bij het avondspreekuur het ook gaat om een consult bij de plastische chirurg. In Nederland geldt een eigen bijdrage voor ziekenhuiszorg. Ook het eerste consult bij de plastisch chirurg valt onder ziekenhuiszorg. Hiervoor wordt de verplichte landelijke eigen bijdrage aangesproken.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.