MC Agenda

Terug naar MC Agenda

Kraammarkt op 13 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur in MC Zuiderzee

13 oktober 2018
Printervriendelijke versie

Op zaterdag 13 oktober hebben we de jaarlijkse kraammarkt in MC Zuiderzee. Een informatieve markt vol leuke acties voor alle zwangeren, aanstaande ouders, nieuwe ouders, opa’s, oma’s en iedereen die het leuk vindt om te komen. Er zijn bijvoorbeeld rondleidingen op de verloskamers en er worden demonstraties gegeven hoe een Hugmee wordt gebruikt. De Hugmee is een speciaal ontwikkelde buideldoek met als doel om tijdens de geplande keizersnede het eerste contact tussen moeder en kind, huid op huid, zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Op de markt staan kraampjes van ruim 20 organisaties van verloskundigen, kraamzorg, kinderopvang, jeugdzorg, babyartikelen, babycadeaus en natuurlijk ons ziekenhuis.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.